Voor de ouders

Op De Olijfboom betrekken we alle ouders omdat kinderen zich beter voelen, zich beter ontwikkelen en beter leren als ouders betrokken zijn.

Parro App
De leerkrachten en de directeur op onze basisschool maken gebruik van de Parro App. Via de app wordt u up-to-date gehouden rondom school activiteiten. Houdt u de app goed in de gaten?

Eten op School
Op onze basisschool zijn er twee momenten waarop de kinderen gezamenlijk eten. Dit eten geeft u zelf mee. In de ochtend is er een ‘10-uurtje’. Dit bestaat uit een gezond tussendoortje (bij voorkeur fruit) en een beker/flesje/pakje drinken. Lunchen doen de kinderen op school. Ook hier heeft gezonde voeding onze voorkeur. Denk naast brood ook aan bv verschillende rauwe groenten, noten, mueslirepen en ongezoete zuivelproducten. Het is handig om het ‘10-uurtje’ en de lunch apart verpakt mee te geven.

Traktatie
Als uw kind jarig is mag uw kind een traktatie uitdelen in de klas. Het is fijn als u een gezonde traktatie mee kunt geven. U en uw kind kunnen natuurlijk ook kiezen voor een klein presentje.

Ziek melden
Als uw kind ziek is en niet naar school kan komen meldt u dit dan tussen 8.00 uur en 8.15 uur via de Parro app.

Ouderbijdrage
Ieder jaar worden er voor de leerlingen van onze basisschool activiteiten georganiseerd. Hiervoor wordt een financiële bijdrage gevraagd. Dit jaar is het bedrag vastgesteld op €55,- voor de leerlingen van groep 1 t/m 6. De groepen 7 en 8 gaan op schoolkamp. De ouderbijdrage is daarom voor beide groepen. Voor groep 7 is het bedrag vastgesteld op €90,- en voor groep 8 op €110,-.

Home Voor de ouders